Vuosittain jaettavat palkinnot

Seura palkitsee helmikuun vuosikokouksessa ansioituneita jäseniä

Vuonna 2018 seura palkitsee rankingpisteiden perusteella parhaiten kisoissa eri ratsastuksen lajeissa menestyneet seuran jäsenet kiertopalkinnoilla:  palkinnot jaetaan menestyneimmälle juniori- ja senioriratsastajalle este- ja kouluratsastuksessa sekä menestyneimmälle kenttäratsastajalle.

1-tason menestynein palkintaan MRS-Cupin voittajana.

Lisäksi hallitus valitsee jäsentensä ehdotuksia kuullen vuoden seuratoimijan, edistyneimmän juniorin ja esimerkillisen nuoren.

Vuonna 2015 palkittuja seuran jäseniä: Iiris Rautiainen (esimerkillinen nuori), Anna Pöyry (edistyinein juniori), Jemina Sensio (esteratsastus, seniorit), Erika Marttinen (kouluratsastus, juniorit), Noora Jukarainen (esteratsastus, juniorit) ja Heidi Hellman (vuoden seuratoimija). Kuvasta puuttuu Katja Jyräs (seniorit, kouluratsastus).

Vuonna 2017 palkitut seuran jäsenet:

Esteratsastus, juniorit: Noora Jukarainen

Esteratsastus, seniorit: