Hallituksen ja toimihenkilöiden esittely

Puheenjohtaja

Olen Jenni Otva, seuran uusi puheenjohtaja. Toimin yrittäjänä Rouhialan Tallilla ja "harrastuksena" kilpailen nykyään kouluratsastuksessa Va B tasolle asti. Jatkossa järjestämme seurassa kilpailuja ja kilpailuharjoituksia tuttuun tapaan. Innokkaita seuratoimijoita kaivataan aina ja toivottavasti kisoissa ja tapahtumissa nähdään myös uusia talkoolaisia.

Jos mielessäsi on ideoita toiminnan kehittämiseksi, tapahtumiin, valmennuksiin, luentoihin ym. ole rohkeasti yhteydessä. Tiesitkö, että seura tukee jäseniään kouluttautumaan erilaisiin toimihenkiltehtäviin?

Nähdään tapahtumissa ja olkaa rohkeasti yhteydessä hullujenkin ideoiden kanssa!

Jäsenet

Sihteeri

Olen Maisa Kantanen ja toimin seuran sihteerinä.

Kesällä 2018 pitkäaikainen unelma toteutui ja ostin kaverin kanssa ensimmäisen oman (puolikkaan) hevoseni. Aiemmin olen harrastanut ratsastuskouluissa ja parilla leasing-hevosella. Kilpailullisia tavoitteita ei näin tätiratsastajana ole, mutta haluan yleisesti oppia koko ajan lisää ratsastuksesta ja koko hevosmaailmasta. Olen jo saanut oppia sen, että hevosen omistaminen ja ratsastus ovat kaksi aivan eri harrastusta!

Siviilissä työskentelen Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskuksessa ja harrastan hevosten lisäksi joogaa ja matkustamista.

Rahastonhoitaja

Moikka!

Minä olen Ansku Vanhanen, 33-vuotias mikkeliläinen. Ammatiltani olen luokanopettaja ja tällä hetkellä teen töitä Hirvensalmella, Elomaan koulussa.

Ratsastus ja hevoset ovat olleet enemmän ja vähemmän osa elämääni jo 8-vuotiaasta asti. Tällä hetkellä omistan yhden kilpahevosen, Lacosten, jonka kanssa kilpailen kenttä- ja kouluratsastuksessa. Vapaa-ajastani suurin osa menee Lacosten kanssa touhuamiseen ja muihin heppahommiin.

Pidän kaikesta urheilusta ja aina kuin vain mahdollista pyrin urheilemaa monipuolisesti. Hallituksessa toimin sihteerinä. Olen ensimmäistä kertaa mukana hallituksessa. Omalla toiminnallani pyrin olemaan aktiivinen seuran kehittäjä ja esimerkillinen seuralainen.

Jäsensihteeri

Mä olen Lepistön Elina täältä Mikkelistä. Olen aloittanut hevosharrastukseni jo pienenä isovanhempieni ravihevosten parissa ja ratsastamista on jatkunut tähän päivään saakka ja se jatkuu edelleen.

Teen ravintola-alan töitä esimiehenä, joten viikkoni ovat aika hektisiä, jolloin hevoset antavat minulle ihanan vastapainon saada ajatukset muualle.

En ole hallituksen jäsen, mutta olen toiminut jäsensihteerinä jo muutaman vuoden ajan. Haluan olla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä seuran toimintaa sekä saada ihmiset innostumaan lajista iästä riippumatta.

Varajäsenet

Aino Jukarainen