Vuosikokous

2.2.2019

Mikkelin Ratsastusseura Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 28.2.2019 klo 18 alkaen. Kokouspaikkana toimii Amarillon kabinetti (Hallituskatu 5).

Kokouksessa käydään läpi menneen vuoden toimintaa ja suunnitellaan tulevaisuutta. Seuratoiminta on täynnä mahdollisuuksia, tule siis kertomaan toiveista ja vaikuttamaan seuran toimintaan, tutustumaan muihin jäseniin ja tapaamaan jo entuudestaan tuttuja!

Seura tarjoaa kokoukseen osallistujille ruoan, valittavana on Big Burger tai Garlic Chicken, jälkiruoaksi jäätelöä ja kahvi/tee.

Seuran hallitus kaipaa uusia jäseniä, mikäli olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, ilmoita halukkuutesi sähköpostilla etukäteen tai kokouksessa paikan päällä.

Ilmoittautumiset 20.2 mennessä osoitteeseen: mikkelinratsastusseura@gmail.com. Muistathan mainita ilmoittautumisessa kumman pääruoan valitset (Big Burger vai Garlic Chicken).