Vuoden 2017 alussa jaettavat palkinnot (ÄÄNESTYS)

19.1.2017

Kiertopalkinnot

Edistynein juniori (Sadun malja)

Ratsastuksessa vuoden aikana edistynein junioriratsastaja, kilpailumenestys ei ole jakoperusteena vaan laajemmin tarkasteltuna oman tason kohottaminen. Seuran jäsenet saavat ehdottaa tammikuun 2017 aikana ehdokasta palkinnon saajaksi. Ehdotusten perusteella hallitus tekee lopullisen päätöksen.

Perustajajäsenten malja (esimerkillinen nuori)

Hyvin käyttäytyvä ja esimerkillinen juniori tai nuori ratsastaja, kilpailumenestys ei ole jakoperusteena. Seuran jäsenet saavat ehdottaa tammikuun 2017 aikana ehdokasta palkinnon saajaksi. Ehdotusten perusteella hallitus tekee lopullisen päätöksen.

Vuoden seuratoimija

Aktiivinen osallistuminen seuran toimintaan, mm. talkoisiin ja kilpailuihin.

OLE MUKANA VAIKUTTAMASSA! LÄHETÄ OMAT EHDOTUKSESI SÄHKÖPOSTILLA 31.1.2017 MENNESSÄ: mikkelinratsastusseura@gmail.com

Kilpailumenestyksen perusteella jaettavat palkinnot

Kouluratsastuksen menestynein seniori

Kouluratsastuksen menestynein juniori

Esteratsastuksen menestynein seniori

Esteratsastuksen menestynein juniori

Kenttäratsastuksen menestynein (seniori tai juniori)

Palkinnot jaetaan 2-5 -tason rankingpisteiden perusteella.

MRS-cupin voittaja

1-tasolla MRS Cup-sääntöjen mukaan eniten pisteitä kerännyt jäsen (seniori tai juniori) palkitaan kiertopalkinnolla. HUOM! VOIT ILMOITTAA VUODEN 2016 TULOKSIA 1-TASOLTA VIELÄ TAMMIKUUN 2017 LOPPUUN SAAKKA!