Kilpailulupamaksujen palautus

19.1.2017

Kilpailulupamaksujen palautus

Vuoden 2016 toimintasuunnitelman mukaisesti seura tukee aktiivisia kilpailijoita, jotka jatkavat kaudella 2017 Mikkelin Ratsastusseuran jäseninä:

- D-lupamaksu (30€) palautetaan ratsastajille, jotka ovat edustaneet seuraa ainakin viidessä 2 -tason kilpailussa.

- A-lupamaksu (150€) palautetaan ratsastajille, jotka ovat edustaneet seuraa ainakin viidessä 3-5 -tason kilpailussa.

- Kenttäratsastajille palautetaan A- tai D-kilpailulupamaksu, jos seuraa on edustettu kolmessa 2-5 -tason kilpailussa.

Hakuaika päättyy 31.1.2017. Hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen mikkelinratsastusseura@gmail.com . Liitä viestiin kilpailutuloksesi kipasta, nimesi ja tilinumerosi. HUOM! Hakuajan päättymisen jälkeen toimitettuja hakemuksia ei huomioida!